Purina, Veteriner Hekimlerle Yan Yana
No votes yet

Veteriner Hekimlerle Yan Yana

Patili dostlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesi için çalışmalarına devam eden Nestlé Purina PetCare, Purina Veteriner Akademi (PVA) çatısı altında altı farklı şehirde “Veteriner Hekimlikte Klinik İşletmeciliği ve Yönetimi” başlıklı seminerler düzenledi. Mart-Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler ile 441 veteriner hekime ulaştı.

Evcil hayvanların beslenmesine dünya çapında 80 yılı aşkın bir süredir öncülük eden Nestlé Purina PetCare, veteriner hekimlere desteğini kesintisiz şekilde sürdürüyor. “Patili dostlarımız ile bir arada çok daha iyiyiz” anlayışıyla faaliyet gösteren marka, hem dostlarımız hem de hayvanseverler için daha iyi ve yaşanabilir bir dünya yaratmaya çalışıyor.

Bu doğrultuda Purina, sektör profesyonelleri ile alanında uzman isimleri bir araya getirdiği Purina Veteriner Akademi (PVA) öncülüğünde, evcil hayvanların yaşamına doğrudan dokunan veteriner hekimlerin gelişimine yardımcı olacak yeni bir adım daha attı. Mart ve Temmuz ayları arasında “Veteriner Hekimlikte Klinik İşletmeciliği ve Yönetimi” başlığı altında bir seminer serisine imza attı. İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun, Antalya ve Tekirdağ’da gerçekleştirilen etkinliklere toplam 441 veteriner hekim katıldı. Etkinliğim konuşmacıları arasında Uludağ Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ebru Yalçın, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mesut Çimen ve Purina ailesi yer aldı. İlham veren hikayeleriyle uzman veteriner hekimleri dinleyen Purina, etkinliği ürün eğitimi ile tamamladı.

Hedefimiz Purina Veteriner Akademi ailesini genişletmek

Nestlé Purina PetCare Türkiye Genel Müdürü Ayça Erkol, düzenlenen seminer serisi ve Purina Veteriner Akademi’nin gelecek planları ile ilgili şunları söyledi: “Hayvan dostlarımızın sağlığını iyileştiren veteriner hekimlerle dirsek temasında olmak, bizlerin gelişimi için de çok kritik bir önem taşıyor. Patili dostlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışan veteriner hekimlerimiz ile birlikte yol olmaya, bugün olduğu gibi yarın da onların yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca alanında uzman hekimlerimizin profesyonel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara öncülük etmek, uzun vadede patili dostlarımızın yaşam kalitesine pozitif bir katkı. 2019 yılından bu yana 1500 kişiye ulaşan Purina Veteriner Akademi ailemizi, 2023’ün ikinci yarısında genişleterek büyütmeyi hedefliyoruz.”